MobilityWatch

MT Højgaard-topchef er tilfreds med at gå i nul: "Sorte tal er for os en succes"

Et driftsresultat på nul skal ses i lyset af, at der tidligere har været underskud i MT Højgaard Danmark, lyder det fra koncernledelsen. "Vi kom fra et niveau, hvor man havde meget svært ved at tjene penge overhovedet," siger adm. direktør.

Morten Hansen, adm. direktør i MT Højgaard-koncernen, ser positivt på udviklingen i koncernbenet MT Højgaard Danmark, der i de seneste to har været gennem massiv omstrukturering. | Foto: Gregers Tycho/Ritzau Scanpix

MT Højgaard Danmark har historisk set kæmpet med lønsomheden, og det gør den danske entreprenørforretning sådan set stadigvæk. Alligevel er det en tilfreds topchef, som EjendomsWatch interviewer i kølvandet på koncernregnskabet for tredje kvartal.

"Hvis du sammenligner det absolutte indtjeningsniveau på tværs af porteføljeselskaberne, så er MT Højgaard Danmark stadig bagud, men de er faktisk rigtig godt på vej," siger Morten Hansen, adm. direktør i MT Højgaard-koncernen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MobilityWatch

DSB's milliarddyre eltog bliver forsinkede

De 100 eltogssæt, som DSB har bestilt fra franske Alstom, og som er den største ordre i selskabets historie, bliver forsinkede op mod et halvt år. Flere faktorer ligger bag, lyder det.

Muligt strejkekaos lurer i USA's travle havne

Forhandlingerne er indledt mellem containerrederier og havnearbejderne, men Mærsk-chef vurderer, at der ikke når at komme en ny aftale i hus, inden den nuværende udløber. Det giver frygt for strejkekaos.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs