MobilityWatch

Selv om boble-bilen skulle skubbes i gang, var han pavestolt over den

Portræt: Michael Ebeling, nytiltrådt direktør i Volkswagen i Danmark, har arbejdet i bilbranchen i over 20 år. Han købte sin første VW-boble som ung.

Michael Ebeling, ny direktør i Volkswagen, spillede i en årrække håndbold på eliteplan. Han huserede på venstre fløj for flere forskellige klubber og vandt med Roar fra Roskilde pokaltitlen i 1994. | Foto: PR / Volkswagen/Contextmedia

Michael Ebeling var på Midtfyns Festival i slutningen af 1980’erne sammen med en kammerat, som endte med at løbe tør for likvider. Hvad gør man så? Jo, Michael Ebeling købte kammeratens røde Volkswagen T1, også kendt som boblen eller beetlen. Prisen var 3.000 kr.

Bilen var årgang 1964 og rød, og boblen blev Michael Ebelings første bekendtskab med et køretøj fra den tyske bilproducent. Forinden havde han kørt i en gul Lada, som han arvede af en onkel.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MobilityWatch

Radikale vil have ladestandere i al nybyg

Ønsket om at eje en elbil er ikke kun eksisterende i parcelhuskvartererne. Sådan lyder det fra radikal boligordfører, der vil stille krav om ladestandere i alle nye boligbyggerier.

Læs også

Relaterede