MobilityWatch

Efter 20 år som havnekonge med udvikling fra fiskeri til havvind takker Esbjerg-dreng af: "Jeg har trukket den længe nok"

Han har siddet i bestyrelsen, siden kommunen købte havnen fra staten for 22 år siden. 20 af årene har han været formand, men nu er det slut for Flemming N. Enevoldsen, der har set Esbjerg Havn udvikle sig fra fiskerihavn over olie og gas til i dag at være en af Europas førende havvind-havne.

Flemming N. Enevoldsen har siddet for bordenden som formand for Esbjerg Havn i 20 år, men nu er faklen givet videre. | Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix

Torsdag konstituerede den nye bestyrelse i Esbjerg Havn sig, og for første gang i to årtier var det ikke med Flemming N. Enevoldsen for bordenden.

Efter 20 år som bestyrelsesformand og i alt 21 år og 8 måneder som medlem af bestyrelsen i den vestjyske havn meldte det 60-årige professionelle bestyrelsesmedlem nemlig i september ud, at perioden, der udløb ved årsskiftet, ville være hans sidste.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MobilityWatch

Chef i DSB Ejendomsudvikling stopper pludseligt i sit "drømmejob"

Et pludseligt brud med DSB Ejendomsudvikling betyder, at Christian Melgaard må vinke farvel til sit "drømmejob." Trods ærgrelse over at skulle forlade det historiske udviklingsprojekt Jernbanebyen tager han situationen "ret afslappet" og afviser samtidig over for EjendomsWatch, at han skulle være vanskelig at arbejde sammen med.

Læs også

Relaterede