MobilityWatch

Ryanairs tilbagevenden til Billund tog flyveforbund på sengen

Flyvebranchens Personale Union (FPU) er overraskede over Ryanairs rykind i Billund, der har haft tæt dialog med lavprisselskabet i længere tid.

Ryanair vender tilbage til Billund Lufthavn efter seks års eksil. | Foto: Thomas Borberg

Det irske luftfartsselskab Ryanair vender tilbage til Billund Lufthavn i slutningen af oktober, og det kommer bag på interesseorganisationen FPU, som endnu ikke har nogen overenskomst på plads med selskabet.

Det skriver Check-in.dk.

"Vi har arbejdet hårdt for at få en god dialog og et godt forhandlingsklima med Ryanair, der kan føre til overenskomst og gode arbejdsvilkår for de ansatte i Ryanair. Derfor kommer det bag på os, at vi på trods af flere møder og hyppig mailudveksling først får det at vide i dag,” siger formand for FPU, Thilde Waast, til mediet.

Opret et gratis prøveabonnement på MobilityWatch her

Da Ryanair lukkede sin base i Billund i 2015, skete det som et resultat af et opgør med den danske fagbevægelse, som varslede konflikt, hvis ikke der blev indgået aftaler med lokale fagforeninger.

Ryanair genåbner base i Billund Lufthavn med 26 ruter

Velkommen til MobilityWatch 

Mere fra MobilityWatch

Tidligere bankchef bliver topchef i A/S Øresund

Økonomidirektør i Sund & Bælt overtager posten som topchef i A/S Øresund, der bl.a. står for ejerskabet af den danske del af Øresundsbroen, og som står for planlægning og anlæggelse af ny havnetunnel i København.

Læs også

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs