MobilityWatch

Københavns Lufthavn trækker på kreditfaciliteterne og skruer kraftigt ned for investeringerne

Danmarks største lufthavn måtte trække yderligere en halv mia. kr. på kreditfaciliteterne i første kvartal. Samtidig er der skåret kraftigt ned på investeringerne, men det er langt fra alle investeringer, der kan sættes på hold, lyder det fra topchef.

Topchef for Københavns Lufthavn, Thomas Woldbye, beskriver regnskabet for første kvartal som det værste i lufthavnens historie. | Foto: Stine Bidstrup/Ritzau Scanpix

Der var tale om det værste kvartalsregnskab i Københavns Lufthavns historie, da Københavns Lufthavn i denne uge kunne offentliggøre regnskabet for første periode af 2021.

Med et underskud i første kvartal på 340 mio. kr. og et samlet passagertal for årets første tre måneder svarende til seks normale dage før coronakrisen, handler det lige nu for lufthavnen om at holde sig oven vande, til der kommer gang i passagerdriften igen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MobilityWatch

Stribe af danske transportselskaber kritiserer særligt krav i EU-vejpakke

Et nyt EU-krav medfører, at lastbiler hver 8. uge skal vende retur til det land, de er indregistreret i. Det er en sten i skoen på en lang række transportselskaber, som til MobilityWatch fortæller, at de bliver nødt til at køre med tomme lastbiler. Vognmandslobby mener, at selskaberne ”piver.”

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs