MobilityWatch

Global mangel på reservedele giver lang leveringstid på cykler

En kombination af flere ting har givet voldsomt pres på forsyningskæderne. Det rammer også cykelfabrikanterne, der bøvler med at få reservedele.

Foto: Jens Dresling/Politiken/Ritzau Scanpix

Mens efterspørgslen på cykler er steget under coronakrisen, har nedlukningen på fabrikker, et fasttømret skib i Suezkanalen og generelt pres på forsyningskæderne gjort det vanskeligt at få transporteret både cykler og reservedele indenfor den planlagte tidsramme.

Det skriver Berlingske.

Til avisen fortæller salgschef hos cykelfabrikanten Kildemoes, Bent Devantier, at man ikke helt kan opfylde efterspørgslen for tiden.

"Tiden, fra vi bestiller, til vi får varen, er blevet ekstrem lang. Tidligere, fra vi sagde, at vi godt kunne tænke os den her cykel, til den stod på vores lager, gik der omtrent otte måneder. Det er fordoblet, måske tredoblet," siger Bent Devantier, der fortæller, at Kildemoes derfor bruger en del tid på at forsøge at forudse, hvad der sker fremadrettet.

Cykelfirma med medvind satser på elcykler og Sverige

Mangel på mikrochips får Tesla til at hæve prisen 

Mere fra MobilityWatch

Chef i DSB Ejendomsudvikling stopper pludseligt i sit "drømmejob"

Et pludseligt brud med DSB Ejendomsudvikling betyder, at Christian Melgaard må vinke farvel til sit "drømmejob." Trods ærgrelse over at skulle forlade det historiske udviklingsprojekt Jernbanebyen tager han situationen "ret afslappet" og afviser samtidig over for EjendomsWatch, at han skulle være vanskelig at arbejde sammen med.

Læs også

Relaterede