MobilityWatch

Danmarks største bilkoncern bliver ene-ejer af udlejningsselskab

Tågen er lettet efter coronakrisen, og derfor er der blevet presset på, siger topchef om opkøbet.

Ulrik Drejsig har været adm. direktør i Semler Gruppen siden marts 2021. | Foto: Joachim Ladefoged/ERH

Semler Gruppen har købt det Danske Bank-ejede leasingselskab Nordania ud af Shared Mobility, som er et selskab, der agerer agentur i Skandinavien for det amerikanske biludlejningsselskab Enterprise Rent-A-Car.

Det skriver Finans.

"Markedet rykker sig bare hele tiden. Der opstår nye konkurrenter, og forskellige koncepter bliver testet. Her ligger en mulighed, og nu er vi ved at kunne se tågen lette efter coronakrisen, så jeg har presset på," siger adm. direktør i Semler Gruppen, Ulrik Drejsig, til Finans om opkøbet.

Både Ulrik Drejsig og Henrik Rohmann-Sønderby, der er direktør for Nordania, oplyser, at forhandlingerne allerede var påbegyndt i marts 2020, men at de blev udskudt på grund af coronakrisen. Prisen, som Semler har betalt for den anden halvdel af Shared Mobility, ønsker parterne ikke at oplyse.

Tesla-aktie faldt tungt på spekulationer om ordredrop i Kina 

David Beckham køber sig ind i firma bag luksuriøse elbiler 

Mere fra MobilityWatch

DI bifalder ny finanslovsaftale uden flyafgift

Hos DI Transport er direktør Michael Svane glad for, at en flyafgift ikke fandt vej til ny finanslov. Organisationen mener dog, at andre elementer i delaftale giver en "startbane" for grøn omstilling af luftfarten.

Læs også

Relaterede