MobilityWatch

T. Hansen oplevede rekordsalg af tilbehør til bilen i 2020

Særligt salget af autotilbehør til andre professionelle virksomheder er eksploderet.

Foto: Jens Dresling/Politiken/Ritzau Scanpix

2020 førte til et rekordsalg af dæk, tagbokse, autoreservedele, mm. hos butikskæden T. Hansen for 1,5 mia. kr., hvilket svarer til en vækst på 13 pct., skriver Børsen.

"Vores forretningsmodel er blevet justeret, så alle tandhjul i motorrummet nu griber fat i hinanden, hvilket giver vækst og rentabilitet over hele linjen. Den positive rejse fortsætter i år, og derfor forventer jeg også, at 2021 vil være et rekordår," siger ejeren, Bent Jensen, til Børsen.

Opret et gratis prøveabonnement på MobilityWatch her

Det er særligt en række opkøb og investeringer inden for de seneste fire år, der har ført til nettoresultatet på 130 mio. kr., og særligt T. Hansens indtog på det professionelle B2B-marked – altså, salg til andre virksomheder – er nærmest eksploderet i år.

Fra nytår til nu har B2B-salget allerede overgået hele sidste års omsætning i det segment.

Tusindvis af bilforhandlere jagter milliardbeløb efter rod i afregning af afgifter 

Mere fra MobilityWatch

Chef i DSB Ejendomsudvikling stopper pludseligt i sit "drømmejob"

Et pludseligt brud med DSB Ejendomsudvikling betyder, at Christian Melgaard må vinke farvel til sit "drømmejob." Trods ærgrelse over at skulle forlade det historiske udviklingsprojekt Jernbanebyen tager han situationen "ret afslappet" og afviser samtidig over for EjendomsWatch, at han skulle være vanskelig at arbejde sammen med.

Læs også

Relaterede