MobilityWatch

3F bakker op om exit til kontanter i busserne: "Der er jo digitale muligheder i vidt omfang"

Genåbningen af samfundet er en god anledning til at afskaffe muligheden for at betale med kontanter i landets busser for altid. Det siger 3F i MobilityWatchs serie om kontantbetalinger i busserne.

Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

Udover Arriva er det ganske svært at finde busoperatører eller trafikselskaber, som mener, at det er en god idé at vinke farvel til kontantbetalinger i landets busser for bestandigt, selvom muligheden for betaling med mønter og sedler har været væk i en periode under coronakrisen for at begrænse smittefaren for chaufførerne.

Hos 3F bakker man imidlertid op om idéen om at afskaffe muligheden for at betale med kontanter i landets busser. Det slår Hugo Hammel, der er faglig sekretær for 3F Københavns chauffører, fast.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MobilityWatch

DB Cargo lægger ny stor togordre

DB Cargo, der er ejet af Deutsche Bahn, har lagt en større ordre på ny tog som en del af sit langsigtede mål om at erstatte sine 900 dieseldrevne tog.

DFDS ramt af konflikt i Frankrig

En fagforeningskonflikt i Frankrig betyder, at DFDS ikke siden fredag den 14. januar har kunnet sejle såkaldt uledsaget fragt mellem Calais og Sheerness i Storbritannien. 

Læs også

Relaterede