MobilityWatch

Kinesiske Didi får fjernet 25 apps i Kina

De pågældende apps fjernes, da de går i konflikt med Kinas lovgivning om indsamling af personoplysninger. Selskabet advarer om, at det kan påvirke omsætningen i Kina negativt for Didi.

Foto: Florence Lo/Reuters/Ritzau Scanpix

Den kinesiske samkørselsselskab Didi Global oplyser mandag, at 25 apps, som virksomheden står bag i Kina, inklusive apps anvendt af brugere af kørselstjenesterne og chauffører, er omfattet af problemerne med indsamling af personlige oplysninger, der krænker landets lovgivning.

Beijings cybermyndigheder, CAC, har derfor bedt app-stores fjerne de pågældende apps, hvilket Didi nu advarer om kan få negativ indvirkning på selskabets omsætning i Kina.

Myndighederne har for nyligt annonceret granskning af flere virksomheder, der på det seneste har rejst kapital gennem en børsnotering i USA. En af dem er Didi Global.

I det amerikanske formarked falder Didi Globals aktie med 4,1 pct. mandag middag.

Beijings nedslag på delebilstjeneste giver milliardtab til kinesiske aktier i USA

Greenmobility nedjusterer forventninger til omsætning i 2021 

Mere fra MobilityWatch

Yngre piloter går nu i åben krig med SAS-piloterne og Dansk Metal

Flyvebranchens Personaleunion, FPU, der især organiserer de yngre piloter, går midt i SAS-konflikten og pilotstrejken i struben på deres egne pilotkolleger og Dansk Metal. Dansk Metal kannibaliserer og ønsker blot de yngre piloters arbejdspladser lukket, siger FPU-formanden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs