MobilityWatch

Amerikansk flyselskab undskylder til ansatte efter udmattende sommerprogram

Fagforeninger for piloterne i Southwest Airlines har meldt ud, at der muligvis kan opstå strejker under Thanksgiving og i juledagene som følge af det, de kalder kritisable forhold.

Foto: David Zalubowski/AP/Ritzau Scanpix

Indenrigsflyvninger i USA har i sommerperioden været på et højere niveau end ventet, og det har udfordret flere flyselskaber i landet – og ikke mindst deres medarbejdere.

Fagforeninger for flypersonalet hos Southwest Airlines har kritiseret selskabet for "opslidende" skemaer i sommerperioden, mens der også meldes om mangel på hoteller og muligheder for bespisning, skriver CNBC.

Mike Van de Ven, der er driftsdirektør i Southwest Airlines, har i en besked til medarbejderne undskyldt for, at de har været hårdt spændt for i sommermånederne.

"Vi skal være ærlige over for os selv. Det har også taget hårdt på vores drift og belastet jer allle betydeligt. Og det er jeg oprigtigt ked af," lyder det i meddelelsen.

Tidligere i august har Southwest Airlines meldt om udfordringer med at rekruttere nyt personale, hvorfor det nu tilbyder en bonus på 300 dollar, svarende til ca. 1900 kr., til nuværende ansatte, som finder nye medarbejdere til selskabet.

SAS åbner flere ruter 

Mere fra MobilityWatch

DSB's milliarddyre eltog bliver forsinkede

De 100 eltogssæt, som DSB har bestilt fra franske Alstom, og som er den største ordre i selskabets historie, bliver forsinkede op mod et halvt år. Flere faktorer ligger bag, lyder det.

Muligt strejkekaos lurer i USA's travle havne

Forhandlingerne er indledt mellem containerrederier og havnearbejderne, men Mærsk-chef vurderer, at der ikke når at komme en ny aftale i hus, inden den nuværende udløber. Det giver frygt for strejkekaos.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs