MobilityWatch

Lufthansa: Efterspørgsel på ture over Atlanten nær niveau før corona

I sidste uge blev efterspørgslen på ture over Atlanten næsten tredoblet hos Lufthansa, der til november udvider antallet af flyvninger.

Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix

Luftfartsselskabet Deutsche Lufthansa så i sidste uge tæt på en tredobling i efterspørgslen på flyvninger over Atlanten, der næsten er på niveau med efterspørgslen før coronapandemien.

Det har fået Lufthansa og selskabets datterselskab Swiss til at udvide antallet af flyvninger med i alt tre daglige flyvninger til Miami fra november, oplyser selskabet i en meddelelse ifølge Bloomberg News.

I sidste uge nåede bookinger på rejser over Atlanten med afgang i december op på niveauet før coronapandemien.

Den øgede efterspørgsel har også fået Lufthansa til at øge antallet af flyvninger fra Tyskland til andre europæiske lufthavne for at imødekomme den tilbagevendte rejselyst til USA.

Deutsche Lufthansa taber ikke desto mindre højde tirsdag formiddag, hvor aktien ligger 1,5 pct. lavere i 6,46 euro på børsen i Frankfurt.

Stadig lang vej til overskud hos SAS trods åbning i USA 

Mere fra MobilityWatch

DSB's milliarddyre eltog bliver forsinkede

De 100 eltogssæt, som DSB har bestilt fra franske Alstom, og som er den største ordre i selskabets historie, bliver forsinkede op mod et halvt år. Flere faktorer ligger bag, lyder det.

Muligt strejkekaos lurer i USA's travle havne

Forhandlingerne er indledt mellem containerrederier og havnearbejderne, men Mærsk-chef vurderer, at der ikke når at komme en ny aftale i hus, inden den nuværende udløber. Det giver frygt for strejkekaos.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs