MobilityWatch

Freetrailer får svensk kapitalfond i ejerkredsen

Bestyrelsesformand i Freetrailer sælger aktier til svensk kapitalfond.

Foto: Freetrailer PR

Den svensk kapitalfond Origo Fonder har købt 200.000 aktier i Freetrailer, der står bag trailerudlånsløsninger blandt andet hos en række store detailkæder.

Aktierne er solgt af medstifter og bestyrelsesformand i Freetrailer Allan Sønderskov Darré gennem sit selskab ASD Invest.

"Hos Origo leder vi altid efter ekstraordinære virksomheder, der kan fremskynde overgangen mod en bæredygtig økonomi. Vi mener, at Freetrailer, med dens digitale platform og selvbetjenings-produkt, kan drage nytte af principperne for deleøkonomi og fortsætte med at forandre markedet for trailerleje i Norden og Europa. Vi ser store muligheder i Freetrailer flere år frem i tiden," udtaler Stefan Roos, Investeringschef for Origo Fonder, i en meddelelse.

Den svenske kapitalfonds opkøb er sket igennem den underliggende fond Origo Quest 1, og aktieposten svarer til 2,1 pct. af den samled aktiekapital i Freetrailer.

Freetrailer har siden 2018 været noteret på Spotlight-børsen, hvor den i år er steget ikke mindre end 248 pct. til 36,9 kr.

Origo Fonder er et uafhængigt investeringsselskab, der er specialiseret i små kapitalinvesteringer i Norden.

Freetrailer firedobler indtjeningen og spår yderligere fremgang 

 

Mere fra MobilityWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs