MobilityWatch

Alstoms nye innovationscenter skal udvikle teknologi til fremtidens S-tog

Franske Alstom har taget første spadestik til sit nye innovationscenter i Sverige, der skal udvikle teknologi inden for elektrificeret transport. Særligt i forhold til fremtidens S-tog ser koncernens nordiske chef muligheder, fortæller han i interview med MobilityWatch, hvor han samtidig stikker til den grønne omstilling i Danmark.

Foto: PR / Alstom/PAGE ONE

Den franske mobilitetskoncern Alstom, der blandt andet producerer tog, udvikler signalsystemer og forskellige infrastrukturløsninger, har påbegyndt etableringen af et nyt såkaldt innovationscenter i den svenske by Västerås. Det skal styrke selskabets engagement i Norden og blandt andet udvikle teknologi til en række danske projekter.

Her skal særligt udvikles teknologi til elektrificeret transport både inden for tog, busser og lastbiler, lyder forventningen hos Robert Whyte, der er chef for Alstoms aktiviteter i Norden og Rusland.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MobilityWatch

Yngre piloter går nu i åben krig med SAS-piloterne og Dansk Metal

Flyvebranchens Personaleunion, FPU, der især organiserer de yngre piloter, går midt i SAS-konflikten og pilotstrejken i struben på deres egne pilotkolleger og Dansk Metal. Dansk Metal kannibaliserer og ønsker blot de yngre piloters arbejdspladser lukket, siger FPU-formanden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs