MobilityWatch

Analytiker: Rygter om topchefs exit kan tynge Volvos børsnotering

Selv hvis rygtet om, at Håkan Samuelsson snart er fortid som adm. direktør i Volvo Cars, skulle vise sig at være en and, kan det stadig få nogle investorer til at "bremse op", vurderer analytiker forud for selskabets børsnotering.

Foto: Fredrik Sandberg/AFP/Ritzau Scanpix

Tegningsperioden for aktier i Volvo Cars forud for bilproducentens børsnotering er gået i gang, og i den forbindelse er der ifølge Børsen opstået rygter om, at topchef Håkan Samuelsson skulle være på vej ud.

Joakim Bornold, der er investeringsøkonom hos Söderberg & Partners, tror ikke, der er hold i rygterne, men mener, at det stadig kan være med til at tynge selskabet forud for dets børsnotering.

"Alene rygtet er med til at få nogle investorer til at bremse op, for det giver usikkerhed. Er der hold i rygtet eller ej? Hvis der er, hvad betyder det så? En virksomhed med en stabil ledelse prissættes ofte højere end en virksomhed, hvor der sås tvivl om ledelsen, eller hvor den er ny," siger han til avisen.

Volvo Cars vil rejse det, der svarer til 25 mia. danske kroner i forbindelse med sin børsnotering.

"Tiden står aldrig stille omkring hende": Branchedirektør trives med forandringer  

Mere fra MobilityWatch

DSB's milliarddyre eltog bliver forsinkede

De 100 eltogssæt, som DSB har bestilt fra franske Alstom, og som er den største ordre i selskabets historie, bliver forsinkede op mod et halvt år. Flere faktorer ligger bag, lyder det.

Muligt strejkekaos lurer i USA's travle havne

Forhandlingerne er indledt mellem containerrederier og havnearbejderne, men Mærsk-chef vurderer, at der ikke når at komme en ny aftale i hus, inden den nuværende udløber. Det giver frygt for strejkekaos.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs