MobilityWatch

Amerikansk flyselskab genoptager New York-rute fra København

Til foråret kommer Delta Air Lines for første gang siden coronapandemiens begyndelse til at flyve mellem København og New York.

Foto: BENOIT TESSIER/REUTERS / X07241

Det amerikanske flyselskab Delta Air Lines genåbner den 26. maj sin direkte rute mellem Kastrup Lufthavn og John F. Kennedy Airport i New York med fem ugentlige afgange.

"Delta har betjent Danmark i mere end 30 år, og vi ser frem til den næste æra, når vi introducerer vores nye rejseoplevelse på ruten til New York, der giver vores kunder valget mellem fire forskellige rejseoplevelser," udtaler Nicolas Ferri, vicepræsident for Delta Air Lines i bl.a. Europa, i en pressemeddelelse.

Opret et gratis prøveabonnement på MobilityWatch her

Med de fire forskellige rejseoplevelser menes en række af forskellige opgraderinger af rejsen, heriblandt Delta Premium Select og Delta One business class.

Den direkte rute mellem København og New York vil komme til at konkurrere med SAS, som i øjeblikket er det eneste flyselskab, som har en direkte rute mellem de to byer.

Løbehjulsdirektør forventer færre spontane kunder når ny lov træder i kraft

Nye europæiske sikkerhedskrav vil kræve massive cyberinvesteringer for dele af transportsektoren 

Mere fra MobilityWatch

DSB's milliarddyre eltog bliver forsinkede

De 100 eltogssæt, som DSB har bestilt fra franske Alstom, og som er den største ordre i selskabets historie, bliver forsinkede op mod et halvt år. Flere faktorer ligger bag, lyder det.

Muligt strejkekaos lurer i USA's travle havne

Forhandlingerne er indledt mellem containerrederier og havnearbejderne, men Mærsk-chef vurderer, at der ikke når at komme en ny aftale i hus, inden den nuværende udløber. Det giver frygt for strejkekaos.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs