MobilityWatch

Stort opslået flyafgang fra Aarhus har næsten ingen passagerer

En enkelt afgang på ruten havde kun to passagerer ombord. Den lave belægning er dog forventet, lyder det fra flyselskabet bag. (Rettet)

Foto: BRA, PR

(Rettelse: Det fremgik tidligere af artiklen, at SAS forventes at oprette en rute til Gøteborg, hvilket ikke er korrekt, da selskabet i stedet forventes at oprette en rute til Stockholm.)

Det var under stor ståhej, at Aarhus Lufthavn i juni annoncerede, at det svenske flyselskab Braathens Regional Airlines oprettede sin første rute til Danmark i efteråret.

Men ifølge Check-in er der ganske få passagerer, der benytter sig af ruten mellem Aarhus og Gøteborg. Nærmere bestemt er belægningen på 15,4 pct., hvilket svarer til, at der i gennemsnit flyver 11 mennesker med hver gang – og tilsyneladende kommer det ikke som et chok for det svenske flyselskab.

Opret et gratis prøveabonnement på MobilityWatch her

"Den første periode af opstarten ligger nogenlunde på linje med vore forventninger, og vi håber nu, at den svagt øgede bookingtrend vi ser i øjeblikket holder sig, så vi kan byde endnu flere kunder velkommen ombord til Gøteborg," udtaler Martin Erkenborn, kommerciel direktør hos Braathens Regional Airlines, til Check-in.

Fra den 16. januar forventes SAS desuden at oprette en rute mellem Aarhus og Stockholm-Arlanda med seks ugentlige afgange.

Trods lavere passagerudvikling er chef for Aarhus Lufthavn fortrøstningsfuld 

Mere fra MobilityWatch

Tidligere bankchef bliver topchef i A/S Øresund

Økonomidirektør i Sund & Bælt overtager posten som topchef i A/S Øresund, der bl.a. står for ejerskabet af den danske del af Øresundsbroen, og som står for planlægning og anlæggelse af ny havnetunnel i København.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs