Finansudvalget har ikke haft nye drøftelser om pilotkonflikt i SAS

Der har ikke været nye drøftelser i Folketingets Finansudvalg om SAS’ seneste konflikt med selskabets piloter, oplyser flere medlemmer.
Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
AF MARKETWIRE

Folketingets Finansudvalg har endnu ikke haft nogen nye drøftelser i forbindelse med SAS’ seneste konflikt med selskabets piloter, som kunne lede til en ny strejke.

Det påpeger næstformand i Finansudvalget og medlem af Folketinget Kim Valentin (V) overfor MarketWire.

Derudover ønsker han ikke at udtale sig om, hvorvidt den danske stat har intentioner om at komme med en håndsrækning i form af en kapitalindsprøjtning til flykoncernen.

Det samme udtaler medlem af Folketinget Benny Engelbrecht (S) i en mail til MarketWire med henvisning til en udtalelse fra Finansministeren:

”Som medejer af SAS følger Finansministeriet selskabets udvikling tæt. Af hensyn til SAS’ status som børsnoteret selskab og statens økonomiske interesser har jeg ikke yderligere kommentarer.”

SAS oplever i øjeblikket store problemer med realiseringen af luftfartsselskabets SAS Forward-plan eksempelvis i forbindelse med den seneste konflikt med SAS Pilot Group, SPG, hvor overenskomstforhandlingerne tidligere på ugen faldt til jorden.

Pilotformand om SAS-konflikt: Vi er meget langt fra hinanden i øjeblikket



Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også