Biden ønsker Musk held og lykke på månen efter "dårlig fornemmelse"

Præsidenten fremhævede fredagens jobrapport, der viste fremgang selv om Tesla-stifter Elon Musk har en ”dårlig fornemmelse”.
Foto: AP Photo/Susan Walsh
Foto: AP Photo/Susan Walsh
MarketWire

Den amerikanske præsident, Joe Biden, ønskede fredag milliardæren Elon Musk ”held og lykke” på månen, efter at SpaceX- og Tesla-grundlæggeren udtrykte pessimisme om den amerikanske økonomi.

Det skriver AFP.

Elon Musk har ifølge Reuters sagt til chefer hos Tesla, at han har en ”super dårlig fornemmelse” i forhold til amerikansk økonomi og at han ønsker at skære 10 pct. af elbilproducentens arbejdsstyrke.

Siden blev det dog præciseret ifølge Bloomberg, at nedskæringen på 10 pct. ”kun” gælder de fastlønnede, mens arbejdsstyrken af timelønnede vil blive udvidet.

Under alle omstændigheder så fik Musk kritiske ord med på vejen af Joe Biden, da han kommenterede på fredagens amerikanske jobrapport for maj, som overraskede med en større jobskabelse end ventet.

”Lad mig fortælle dig, at mens Elon Musk taler om dette, så øger Ford sine investeringer overvældende. Det tidligere Chrysler, Stellantis, de laver tilsvarende investeringer i elbiler.”

”Så held og lykke med hans tur på månen,” sagde Joe Biden.

Tesla falder i formarkedet efter fyringsrunde og bekymrende melding

Tesla vil reducere antallet af ansatte med 10 procent

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også