Amerikansk elbilproducent hyrer tidligere Volvo-topchef

Den forhenværende Volvo-boss bliver driftsdirektør.
Udskiftningen i Rivian sker ifølge Bloomberg News på et afgørende tidspunkt for selskabet | Foto: Mike Blake/Reuters/Ritzau Scanpix
Udskiftningen i Rivian sker ifølge Bloomberg News på et afgørende tidspunkt for selskabet | Foto: Mike Blake/Reuters/Ritzau Scanpix
AF MARKETWIRE

Den amerikanske elbilproducent Rivian har hyret Javier Varela, der som ny driftsdirektør skal bistå selskabet i udrulningen af sin nye lavprismodel til markedet.

Det skriver Bloomberg News.

Javier Varela kommer fra Volvo Cars, hvor han tidligere har været både driftsdirektør og administrerende direktør. Han overtager i august posten fra Frank Klein, der efter to år som driftsdirektør har valgt at fratræde stillingen.

Udskiftningen i Rivian sker ifølge Bloomberg News på et afgørende tidspunkt for selskabet, der har i en længere periode har døjet med produktionsudfordringer, kursdyk og en haltende efterspørgsel på elbiler hos forbrugerne.

Selskabet, der er den næststørste elbilproducent i USA efter Tesla, annoncerede i marts, at det vil udskyde opførslen af sin nye fabrik i delstaten Georgia for i stedet at sætte skub i produktionen af modellen R2, der er målrettet det brede marked.

Aktien stiger 3,9 pct. i den indledende handel på børsen i New York.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også