MobilityWatch

Norsk finanslovsforslag skuffer SAS

Flyselskabet SAS mener ikke, at den støtte, som den norske regering nu lægger op til, er tilstrækkelig.

Foto: Tt News Agency/Reuters/Ritzau Scanpix

Den norske regering er kommet med et forslag til en ny finanslov, hvor der er lagt op til flere tiltag, som skal støtte den norske luftfartsbranche.

Men hos det skandinaviske flyselskab SAS er der ifølge mediet Check-in.dk først og fremmest skuffelse at spore ovenpå forslaget.

Opret et gratis prøveabonnement på MobilityWatch her

Hvis det står til den norske regering, skal flyselskaberne fra og med maj i år inkluderes i de generelle kompensationsordninger. Ligeledes vil selskaberne kunne søge støtte fra en lønstøtteordning fra marts i år, skriver mediet.

”Det er positivt, at regeringen erkender behovet for en kompensationsordning for luftfarten, men den kommer for sent, og der kommer for lidt. Vi forudsætter at Stortinget ændrer forslaget, så ordningen kommer til at gælde fra krisens begyndelse og i større grad reducerer de økonomiske tab, som er en direkte følge af myndighedernes rejserestriktioner,” siger koncerndirektør og norgeschef i SAS, Kjetil Håbjørg, ifølge Check-in.dk.

Passagertallet hos SAS stiger – men er langt fra det normale 

Ryanair anker EU-dom i sag mod SAS 

Mere fra MobilityWatch

Debat: Ro om afgifterne er afgørende for grøn omstilling

Den grønne omstilling af transportsektoren går nu hurtigere, end de fleste havde forestillet sig. Politikernes opgave i den kommende valgperiode er derfor at sikre fortsat ro om afgifterne, skriver direktør i Autobranchen Danmark i MobilityWatchs debatserie op til valget.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs