Milliardstor logistikafdeling ramte trecifret millionoverskud

Logistikafdelingen under Rema 1000-koncernen, som blandt også varetager logistik for 7-eleven, Circle K og OK Plus, oplevede en stigning i omsætningen på knap 10 pct.
Foto: Charlotte De La Fuente/Ritzau Scanpix
Foto: Charlotte De La Fuente/Ritzau Scanpix

Reitan Distribution, som er ejet af Rema 1000-koncernen og varetager logistik, centrallager og indkøb for Rema-butikker, 7-eleven, Circle K, OK Plus, BFI og Arctic Import, kom ud af 2020 med et overskud på et trecifret millionbeløb.

Det skriver Fremtidens Logistik.

Bundlinjen viste således et overskud før skat på over 140 mio. kr. mod knap 100 mio. kr. i 2019, mens omsætningen i 2020 steg med lidt over 9 pct. og lander på knap 20 mia. kr. mod godt 18 mia. kr. i 2019.

Opret et gratis prøveabonnement på MobilityWatch her

2020 blev også året, hvor Reitan Distribution etablerede en ny terminal til returembalage i Horsens, mens selskabet ligeledes påbegyndte etableringen af et nyt fuldautomatisk distributionscenter til tørvarer, som forventes at blive taget i brug i løbet 2022.

Selskabet har været positivt påvirket af væksten i Rema-butikkerne, mens omsætningen i "convenience" butikkerne som 7-eleven har haft en negativ påvirkning på resultatet grundet lavere salg under coronapandemien.

Danske Speditører tilfreds med dansk stævning hos EU-domstolen

Efter reduceret DSV-aftale med Vestas: "Messi kan også godt brænde et straffe" 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også