MobilityWatch

Fart på it-ansættelser hos Mærsk: "Vi ansætter omkring 100 nye folk om måneden"

Selskabet er gået fra en til en-samtaler til at hyre it-medarbejdere i samlede grupper.

Foto: Jason Redmond/Reuters/Ritzau Scanpix

Strategiændringen i A.P. Møller Mærsk, der vil gå fra at være en shippingvirksomhed til at stå for hele kundens logistikkæde, har betydet, at fokus på it er blevet større.

Det skriver Børsen.

Det øgede fokus har helt konkret mundet ud i en stor stigning i antallet af it-medarbejdere på et par år, fortæller selskabets chef for opkøb og it-integration, Coty Derck, til avisen.

“Lige nu går det stærkt, og vi ansætter omkring 100 nye folk om måneden, der alle er hardcore tech-folk. Vi er gået fra at have én til én-samtaler til at afsætte hele dage, hvor vi hyrer dem i grupper,” siger Coty Derck.

(Opdateret med ny rubrik og ændret citat. Tidligere fremgik det, at Mærsk havde tredoblet antallet af it-ansatte på to år. Det er dog inklusiv løst tilknyttede medarbejdere, og det er derfor fjernet fra artiklen.)

Skou om Mærsks rolle i samfundsdebatten: "Vi har ikke kun fokus på bundlinjen"

Mærsk holder fast i tidligere udmeldt punktlighedsmål 

Mere fra MobilityWatch

Yngre piloter går nu i åben krig med SAS-piloterne og Dansk Metal

Flyvebranchens Personaleunion, FPU, der især organiserer de yngre piloter, går midt i SAS-konflikten og pilotstrejken i struben på deres egne pilotkolleger og Dansk Metal. Dansk Metal kannibaliserer og ønsker blot de yngre piloters arbejdspladser lukket, siger FPU-formanden.

Læs også

Relaterede