MobilityWatch

Wolt frygter EU-udspil vil føre til "kavalkade af bureaukrati"

Rekruttering kan blive den store udfordring for leveringstjenesten Wolt, hvis EU-Kommissionens nye udspil til digitale platforme bliver til virkelighed. Det mener selskabets danske direktør, der også frygter, at arbejdsgangene for selskabets bude kan blive langt mere bureaukratiske end i dag.

Søren Meier Svendsen, direktør for Wolt Danmark, er positiv over for, at EU-Kommissionen vil se på budes vilkår, men ser flere knaster ved udspillet. | Foto: PR / Wolt

EU-Kommissionen fremlagde torsdag i sidste uge et udspil, der skal sikre bedre arbejdsvilkår for folk tilknyttet digitale platforme som f.eks. Wolt og Uber. En industri, der ifølge Kommissionen beskæftiger 28 mio. mennesker i EU – et tal, der ventes at stige til 43 mio. i 2025.

Hos Wolt i Danmark ser man det som positivt, at EU interesserer sig for denne del af arbejdsmarkedet, lyder det fra selskabets direktør i Danmark, Søren Meier Svendsen. Han ser dog også potentielle ulemper ved de tiltag, som er præsenteret i EU-Kommissionens udspil.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MobilityWatch

DSB's milliarddyre eltog bliver forsinkede

De 100 eltogssæt, som DSB har bestilt fra franske Alstom, og som er den største ordre i selskabets historie, bliver forsinkede op mod et halvt år. Flere faktorer ligger bag, lyder det.

Muligt strejkekaos lurer i USA's travle havne

Forhandlingerne er indledt mellem containerrederier og havnearbejderne, men Mærsk-chef vurderer, at der ikke når at komme en ny aftale i hus, inden den nuværende udløber. Det giver frygt for strejkekaos.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs