MobilityWatch

Norsk fly-startup flyver udenom København i opstartsfase

Københavns Lufthavn får alligevel ikke besøg af de nye norske Flyr-fly, når selskabet åbner sine første ruter i slutningen af juni.

Foto: Flyr / PR

Når det nye norske lavprisflyselskab Flyr i slutningen af juni sender det første fly mod himlen fra Oslo, så bliver København ikke en af destinationerne, som det ellers tidligere var planen.

Det skriver Check-in.

Københavns Lufthavn indgår ifølge Check-in ikke i det indledende billetsalg, som er startet mandag. De otte ruter, som alle afgår fra Oslo, kommer til at gå til Tromsø, Bodø, Harstad/Narvik, Trondheim og Bergen. Samtidig kommer der internationale afgange til Alicante, Malaga og Nice.

”Det kribler i kollegaer og partnere for at komme i gang, og ikke mindst oplever vi stor interesse og stort engagement fra folk, der vil ud at rejse. Vi glæder os til at byde dig velkommen om bord på vores første flyvning fra Oslo til Tromsø og til fremtidige ture med os i Norge og Europa,” siger Tonje Wikstrøm Frislid, adm. direktør i Flyr, ifølge mediet.

Flyr, der er grundlagt af den norske rigmand Erik G. Braathen sammen med en række tidligere Norwegian-chefer, har flere 100 mio. norske kr. i pengekassen, og planen er at tage kampen op med blandt andre Norwegian, SAS og ungarske Wizz Air.

Norwegian er reddet og klar til kamp

Kommende SAS-topchef skal "hoppe på bussen mens den ruller"

Mere fra MobilityWatch

Stribe af danske transportselskaber kritiserer særligt krav i EU-vejpakke

Et nyt EU-krav medfører, at lastbiler hver 8. uge skal vende retur til det land, de er indregistreret i. Det er en sten i skoen på en lang række transportselskaber, som til MobilityWatch fortæller, at de bliver nødt til at køre med tomme lastbiler. Vognmandslobby mener, at selskaberne ”piver.”

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs