Norsk fly-startup flyver udenom København i opstartsfase

Københavns Lufthavn får alligevel ikke besøg af de nye norske Flyr-fly, når selskabet åbner sine første ruter i slutningen af juni.
Foto: Flyr / PR
Foto: Flyr / PR

Når det nye norske lavprisflyselskab Flyr i slutningen af juni sender det første fly mod himlen fra Oslo, så bliver København ikke en af destinationerne, som det ellers tidligere var planen.

Det skriver Check-in.

Københavns Lufthavn indgår ifølge Check-in ikke i det indledende billetsalg, som er startet mandag. De otte ruter, som alle afgår fra Oslo, kommer til at gå til Tromsø, Bodø, Harstad/Narvik, Trondheim og Bergen. Samtidig kommer der internationale afgange til Alicante, Malaga og Nice.

”Det kribler i kollegaer og partnere for at komme i gang, og ikke mindst oplever vi stor interesse og stort engagement fra folk, der vil ud at rejse. Vi glæder os til at byde dig velkommen om bord på vores første flyvning fra Oslo til Tromsø og til fremtidige ture med os i Norge og Europa,” siger Tonje Wikstrøm Frislid, adm. direktør i Flyr, ifølge mediet.

Flyr, der er grundlagt af den norske rigmand Erik G. Braathen sammen med en række tidligere Norwegian-chefer, har flere 100 mio. norske kr. i pengekassen, og planen er at tage kampen op med blandt andre Norwegian, SAS og ungarske Wizz Air.

Norwegian er reddet og klar til kamp

Kommende SAS-topchef skal "hoppe på bussen mens den ruller"

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også