MobilityWatch

United Airlines tabte færre penge end ventet i fjerde kvartal

Flyselskabet leverede desuden en omsætning, som var en my over det forventede fra analytikerne.

United Airlines-aktien faldt trods det bedre end frygtede resultat med 1,9 pct. i eftermarkedet efter et dyk på 2,7 pct. i den ordinære handel onsdag. | Foto: CHRIS HELGREN/REUTERS / X00378

Luftfartsselskabet United Airlines havde knap så meget hul i kassen i fjerde kvartal, som det var ventet blandt analytikerne.

Det viser regnskabet for perioden, der blev fremlagt efter den amerikanske børs' lukketid onsdag.

Det justerede tab per aktie kan for sidste års sidste kvartal opgøres til 1,60 dollar mod et ventet tab på 2,11 dollar per aktie blandt analytikerne ifølge estimater indsamlet af Bloomberg News.

Resultatet kom på baggrund af en omsætning på 6,88 mia. dollar mod ventet 6,79 mia. dollar blandt analytikerne.

United Airlines-aktien faldt trods det bedre end frygtede resultat med 1,9 pct. i eftermarkedet efter et dyk på 2,7 pct. i den ordinære handel onsdag.

Det hænger blandt andet sammen med lidt sløje udsigter for 2022, hvor omikron-varianten af covid-19 blandt andet vil være med til at holde kapaciteten nede og lægge pres på omkostningerne, oplyser United Airlines.

Amerikanske flyselskaber advarer mod 5G-forstyrrelser 

Mere fra MobilityWatch

Muligt strejkekaos lurer i USA's travle havne

Forhandlingerne er indledt mellem containerrederier og havnearbejderne, men Mærsk-chef vurderer, at der ikke når at komme en ny aftale i hus, inden den nuværende udløber. Det giver frygt for strejkekaos.

DSB's milliarddyre eltog bliver forsinkede

De 100 eltogssæt, som DSB har bestilt fra franske Alstom, og som er den største ordre i selskabets historie, bliver forsinkede op mod et halvt år. Flere faktorer ligger bag, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs